Website

Bij de ontwikkeling van een website komt veel kijken. Het moet er in eerste instantie goed uitzien en lekker smoelen. Daar zijn wij voor. Wij zorgen dat de website past bij wie u bent of bij het product of de dienst die u levert, maar ook dat de bezoeker van uw site vindt wat hij zoekt en wat u wil dat hij vindt.

Wij ontwerpen websites, maar leveren daarbij ook totaalpakketten van websites met een Content Management Systeem. Naar wens aangevuld met een webwinkel, productselector, nieuwsbriefprogramma of wellicht iets nieuws wat nog helemaal niet bestaat en speciaal bedacht en gemaakt moet worden.

Zelf bouwen we geen websites. De ontwikkelingen gaan zo snel dat het van belang is om deze ontwikkelingen goed bij te houden, dat is specialistisch werk. Wij kiezen ervoor om ons te richten op het ontwerp. Voor de techniek werken we nauw samen met technische partners en kunnen wij up-to-date advies geven in toepassing van de sociale media, de vindbaarheid van uw website en ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van web-applicaties.